Hoe kom ik binnen als mijn telefoon leeg of kwijt is?

Met je persoonlijke pincode kom je ook zonder telefoon makkelijk je huis binnen. Voer je 5-cijferige code in door te draaien aan de buitenknop en je bent binnen. Telefoon kwijt? Geen paniek. Log in op een andere telefoon en blokkeer het Bold-account van het toestel dat kwijt is.


Wat gebeurt er als de batterij van mijn slimme slot leeg is?

De batterij van een Bold Smart Lock gaat  met gemak 2 jaar - of 20.000 activaties - mee. Dit komt ook doordat je het slot handmatig open- en dichtdraait. Je krijgt ruim van te voren een melding als je batterij bijna leeg is. Zodat je meer dan genoeg tijd hebt om je batterij te vervangen. Mis je al deze meldingen? Dan gaat je Bold in een batterijbesparingsmodus. Zo gaat je batterij nog een paar weken langer mee. Een lege batterij is dus nagenoeg onmogelijk.


Hoe gaat Bold om met digitale veiligheid?

Maak je daar maar geen zorgen over. We hebben in het Bold Smart Lock-systeem verschillende functies ingebouwd om je van digitale veiligheid te verzekeren. Berichten tussen je Bold-producten en de Bold-server worden end-to-end encrypted verstuurd. Elk Bold-product heeft zijn eigen unieke code en die is niet te kopiëren. Zo kunnen je gecertificeerde Bold-producten dus alleen met elkaar en met de beveiligde Bold-server communiceren. 


Werkt mijn Bold Smart Lock ook met mijn kerntrekbeveiliging of een meerpuntssluiting?

Absoluut. Bold Smart Lock is ontworpen met het oog op veelzijdigheid. Kerntrekbeveiliging en meerpuntssluitingen horen daar zeker bij. Het slimme slot past samen met je kerntrekbeveiliging perfect op je deur. Omdat je zelf je deur op slot draait, is een meerpuntssluiting ook geen enkel probleem. Draai je Bold Smart Lock gewoon door tot je deur helemaal op slot zit.


Moet ik elke keer mijn telefoon pakken om mijn deur te openen?

Nee hoor. In de Bold-app zet je met gemak de auto-activatie-functie aan. Je Bold Smart Lock herkent jou en activeert zichzelf zodra je thuiskomt. Om te zorgen dat dit niet constant gebeurt als je door je huis loopt, zit er een veiligheidszone van 200 meter om je slimme slot. Blijf je binnen deze zone? Dan activeert je Bold Smart Lock niet automatisch.


Kan ik de Bold Smart Lock zelf installeren?

Zeker. De installatie van je Bold Smart Lock heb je zo gefikst. Je hebt alleen een schroevendraaier nodig. Met de handleiding vervang je met gemak je huidige cilinder. Stap voor stap in een paar minuten. 


Is de Bold geschikt voor mijn deur?

De Bold Smart Lock past in vrijwel alle deuren met een europrofiel cilinder. De Bold is verkrijgbaar in 8 verschillende maten. Er zit vast eentje tussen die op je deur past. Gebruik de maattabel hierboven om te bepalen welke maat je nodig hebt om je deur Bold-proof te maken. Om je maten te checken, heb je alleen de binnen- en buitenmaat van je huidige slot nodig.